kepsmedtryck.com

Välj miljövänliga kepsar med tryck

Kepsar med tryck är ett väldigt bra sätt att som organisation sprida ert varumärke. Väljer ni att använda er av miljövänliga kepsar med tryck så sprider ni ert varumärke på ett långsiktigt sätt.

Fler och fler företag, organisationer, föreningar och privatpersoner inser idag att det är viktigt att agera miljövänligt. Detta gäller självklart även produktion och försäljning samt marknadsföring. Att som företag, organisation eller förening välja att designa och trycka kepsar med sitt varumärke som tryck är ett bra sätt att marknadsföra sin organisation. Men än bättre blir det om produktionen av kepsarna sker på ett miljövänligt sätt. Det gör att produktion, försäljning och marknadsföring sker på ett hållbart och långsiktigt sätt.

T&S Reklam är ett företag som erbjuder kepsar med tryck som även är miljövänliga. ECO keps är en av T & S Reklams kepsar som är miljövänliga. Den här typen av keps är gjord av 100 procent miljövänligt och återvunnet tyg. Materialet består av 100 procent återvunnen polyester. Kepsen har även en ECO-etikett på insidan. ECO-kepsen har ett polo svettband på insidan för att ge personen som bär kepsen allra högst komfort. Baktill har kepsen ett kardborrband som gör att kepsen kan justeras till personen i frågas huvudstorlek. Kepsen går att matcha med valfria färger, exempelvis företags- eller organisationsfärger. Det går självklart bra att designa kepsen och välja en logga i brodyr eller valfritt tryck.

Den här typen av keps tar cirka två veckor för leverans om kepsen beställs med tryck. Om ni beställer kepsen med brodyr är däremot leveranstid fyra veckor. Företaget T & S Reklam erbjuder även sina kunder expressleverans. Då krävs det dock att kunden kontaktar företaget i fråga. Om du beställer den här typen av keps är minimumantal att köpa 25 stycken. Det är helt enkelt perfekt om du arbetar på ett företag som ska åka iväg på en mässa eller liknande.