kepsmedtryck.com

Hur beställer man kepsar med tryck och brodyr?

Kepsar med tryck och brodyr är ett givet inslag i profildelen i många företag, organisationer och föreningar. Med en snygg keps med logo kan man representera och visa samhörighet på ett bra sätt större delen av året (förutom under några kyligare månader då den med fördel ersätts av en mössa).

Keps med tryck och broderad logga är populär just för att den på ett tydligt och direkt sätt visar upp varumärket, vare sig det är för ett företag, en förening eller idrottsklubb. Det finns en anledning till att frontplatsen på kepsen är den mest attraktiva platsen för sponsorer vid tv- och tidningsintervjuer av sportprofiler. Den syns mest!

Hur beställa kepsar med tryck?
Men hur gör man då för att beställa sin organisations alldeles egna keps med brodyr och bli helt nöjd med resultatet?

Ett första steg är att bestämma sig för vilken stil man vill att kepsen ska hålla. Kanske vill man gå wild and crasy och köra en snygg och modern snapback med flatpeak och en stor fet brodyr på fronten? Kanske vill man ha en klassisk baseballkeps som funkar för alla på företaget? Eller kanske är en truckerkeps precis vad ni är ute efter?

Utgå från er personal och era medlemmar när ni väljer stil, så att så många som möjligt får nytta av kepsen och vill använda dem. Ni kan också med fördel blanda olika kepsar så att det finns något för alla. Ta intresse från era medlemmar och se hur många av varje keps som blir bra.

När ni valt kepsmodell behöver ni kolla tillgänglighet och priser, surfa in på en leverantörs hemsida och kolla utbudet. Ett av marknadens bästa utbud av kepsar med tryck finns på tsreklam.se. Där har ni många modeller i olika stilar osm ni kan vraka och välja mellan och oftast blanda olika modeller i er beställning!

Hur ska loggan och trycket och brodyren på våra kepsar se ut?
När ni väl bestämt er för stilen på själva kepsen är det dags att välja brodyrdesign. Många kör sin logga eller sitt klubbemblem rakt av, men man kan också göra varianter på den med tillägg och färgvariationer. För inspiration kan det vara bra att kolla in snygga modeller som finns på marknaden, till exempel på junkyard finns ett stort utbud av coola kepsar med tryck och brodyr som man kan låtas inspireras av och få idéer ifrån.

Ni kan också be er leverantör att ordna en bildskiss med flera olika förslag på brodyren i lite olika stilar, detta ordnar dem oftast kostnadsfritt gentemot att ni lägger er order av kepsar hos dem.

På bildskissen ser ni sedan tydligt hur slutresultatet blir med er logo på kepsen och ni kan ta ett beslut tillsammans i föreningen vilken som stämmer överens med er grafiska profil bäst och representerar ert varumärke på bästa sätt!

Produktionstiden av era kepsar med brodyr
Produktionen av kepsarna tar oftast ca 4 veckor från och med order, så se till att beställa era kepsar i god tid innan våren så att allt är redo inför högsäsongen och alla era medlemmar, personal och kunder kan bygga upp ert varumärke ytterligare genom att representera er med en snygg produkt!